Cenaze Anonsu Siyaset Akademisi'nin İlk Konusu Oldu

Kars'ta AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi programının ilk konusu, ses sisteminden duyurusu yapılan belediyenin cenaze anonsu oldu.

Cenaze Anonsu Siyaset Akademisi'nin İlk Konusu Oldu
Devlet Su İşleri konferans salonunda AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Yerel Yönetimler Programı Siyaset Akademisi toplantısında, Muş Alparslan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bayram Coşkun, konuşma yapması için kürsüye davet edildi. Ancak Coşkun ses sistemindeki arıza sebebiyle konuşmasına bir türlü başlayamadı. Buna bir de belediyeden yapılan cenaze anonsu eklendi. "Dikkat, duyurulur. Şehrimiz esnaflarından Atalay Doğanay vefat etmiştir. Merhumun cenazesi bugün öğlen namazına müteakip Şehitler Mahallesi Camii'nden alınarak Bülbül Mahallesi mezarlığına defnedilecektir" anonsu iki kez tekrarlanınca salondakiler şaşkınlık yaşadı. Daha sonra katılımcılardan birisi "Allah rahmet eylesin" derken diğerleri de "Amin" dedi.

Daha sonra arıza giderilerek programa devam edildi.Öte yandan programa, Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, AK Parti İl Başkanı Ensar Erdoğdu, İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Yağcı, Sarıkamış Belediye Başkanı İlhan Özbilen, Selim Belediye Başkanı Muhittin Yücel ile partililer katıldı.