İlköğretim Öğrencisi, 2,5 Metre Yüksekliğindeki Korkuluğu Bulunmayan Merdiven Boşluğuna Düştü

Ertuğrul Subaşı - Ankara'da ilköğretim birinci sınıf öğrencisi, teneffüste okul bahçesindeki kalorifer dairesine inen 2,5 metre yüksekliğindeki merdiven boşluğuna düştü. Ağır yaralanan çocuk, hastaneye kaldırıldı.

Balgat'taki bir ilköğretim okulunun birinci sınıfında okuyan 7 yaşındaki Tahsin Aslan, teneffüste oyun oynamak için okul bahçesine çıktı. Arkadaşlarıyla okulun arka bahçesindeki oyuncakların yanına gitmek isteyen Aslan, kalorifer dairesine inen korkuluğu bulunmayan merdivenin boşluğuna düştü.

Okuldaki diğer öğrencilerin velileri tarafından Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Tahsin Aslan'ın anne ve babası da olayın haber verilmesinin ardından hastaneye geldi.

Baba Abdullah Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlunun acil serviste ve yoğun bakımda tutulduğunu ve hayati tehlikesinin bulunduğunu söyledi.

Aslan, bir hata veya eksiklik varsa konunun peşinde olacağını belirterek, ''En azından başka çocukların başına gelmesin. Bugün benim çocuğumun başına geldi, yarın başkasının başına gelir'' diye konuştu.

Yayıncı: Erdem Gültekin
Kaynak: AA