Oyder, Melikgazi'yi Ziyaret Etti

Türkiye Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği (OYDER) Başkan Vekili Vedat İnciroğlu ile Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Sağıroğlu, Mehmet Kıranatlıoğlu ve Osman Aksebzeci, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ‘ı ziyaret ederek otomotiv satıcıları olarak sektörel faaliyetleri ve çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.

Oyder, Melikgazi'yi Ziyaret Etti
Organize Sanayi Bölgesi, Serbest Bölge, Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi, Traktörcüler Sitesi, Orta Sanayi Bölgesi gibi üretim merkezlerinin Melikgazi ilçe sınırları içerisinde olmasından dolayı Melikgazi'nin bir üretim ve ticaret merkezi olduğunu belirten OYDER Başkan Vekili Vedat İnciroğlu, ''Kayseri'de Türkiye Otomotiv Yetkili Satıcıları Dernek üyeleri olarak bayi satışı yapmaktayız. Bu satış merkezleri çok büyük bir alanda hizmet vermektedir. Çünkü birçok bayimizde hem satış hem de bakım ve onarım üniteleri yer almaktadır. Ciddi manada bu sektörde personel istihdamı yaratmaktayız. Otomotiv Satıcıları sektöründe faaliyet gösteren firmalar olarak Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç’a çalışmalarımız hakkında bilgiler verdik. Bu sektörün gelişmesi ve yaygınlaşması için fiziki yapılanmamız hakkında fikirlerimizi sunduk. Kayseri ilimiz Anadolu’nun tam ortasında doğu ile batının merkezi konumunda olmuş ve yüzyılların birikimi ile geleceğe ışık tutmaktadır. Kayserimiz bir sanayi, ticaret, turizm ve sağlık merkezidir'' dedi.

OYDER Yönetim Kurulu Üyelerin ziyaretinden son derece memnun olduğunu, belediye olarak üreticinin, esnafın ve sanayicinin her zaman yanında ve yardımcısı olduklarını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç da, ''Melikgazi Belediyesi olarak her zaman üreticinin ve sanayicinin yanında olduk. Esnaf dostu bir belediye olarak her zaman ticaretin önünü açmak için yatırımlar yapıyoruz. Esnaf siteleri ile şehrimiz de yeni bir hizmet anlayışı getirdik. Otomotiv satıcıların gelişimi, yaygınlaşması ve hizmet yelpazelerini artırmaları için her türlü yatırım ve hizmete hazırız'' diye konuştu.

Kaynak: İHA