AK Parti Gençlik Kolları Marmara Bölge Toplantısı Yapıldı

AK Parti Gençlik Kolları Teşkilatı Tanıtım Medya Birim Başkanları Marmara Bölge Toplantısı Balıkesir'de yapıldı.

AK Parti Gençlik Kolları Marmara Bölge Toplantısı Yapıldı
AK Parti Gençlik Kollarının her ay il il yapılan teşkilat içi eğitim programları kapsamında düzenlenen 'tanıtım medya toplantısı' Nisan ayında Balıkesir'in ev sahipliğinde gerçekleşti. Balıkesir İl Gençlik Kolları Tanıtım Medya Birim başkanı Hüseyin Gökhan ve ekibinin başarılı bir ev sahipliği yaptığı toplantıya; AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Elif Nur Yaman ve Celal Karaman, Marmara Bölgesi illerindeki teşkilatların tanıtım medya birim başkanları, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Avukat Mahmut Poyrazlı, İl Gençlik Kolları Başkanı Zafer Dağarcıkoğlu ile İl ve İlçe Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Geçen haftasonu yapılan iki günlük kampta teşkilatlara sosyal medya ile yazılı, işitsel ve görsel medya konularında eğitimlerin verildiği bildirildi.

Gençlik Kolları bölge toplantısınnın açılışında konuşan AK Parti Balıkesir İl Başkanı Avukat Mahmut Poyrazlı gençlerle aynı ortamda bulunmanın mutluluğunu yaşadığını belirtirken, AK Gençler ile kendi gençliği dönemindeki siyasi hayatla ilgili anılarını paylaştı. Siyasetin bir bayrak yarışı olduğunu ifade eden Poyrazlı, bayrağı güvenle teslim edecekleri bir AK Gençlik olduğunu söyledi.

AK Parti Gençlik Kolları Marmara Bölge toplantısı eğitim seminerlerinin ardından düzenlenen çalışta ile sona erdi .
Kaynak: İHA