Burdur’da 'koroner Kalp Hastalığı ve Koroner Bypass' Konferansı
Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonu'nda "Koroner Kalp Hastalığı ve Koroner Bypass" konulu konferans düzenlendi.

Medical Park Antalya Kalp Hastanesi Direktörü, Kalp ve Damar Cerrahisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Okutan'ın konuşmacı olarak katıldığı konferansta, koroner kalp hastalığı, bypass, kalp ve damar hastalığının nedenleri, tanı yöntemleri, tıbbi ve cerrahi tedaviler konusunda bilgi verildi.
Prof. Dr. Okutan, koroner kalp hastalığının değiştirilebilir ve değiştirilemez risk faktörleri, hastalığın gelişim süreci, tıbbi ve cerrahi tedavi sonuçlarını paylaştı.
Katılımcıların sorularını da cevaplayan Prof. Dr. Hüseyin Okutan'a, konferansın sonunda Burdur Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özboyacı tarafından teşekkür plaketi verildi.
