Fırat Üniversitesi’nde 'iş’te Kadın' Konulu Açık Oturum Yapıldı

Fırat Üniversitesi TURKMSIC üyeleri, Elazığ Fotoğraf Amatörleri Derneği ve Elazığ Genç Liderler ve Girişimciler Derneği tarafından, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle ortaklaşa düzenlenen “İş’te Kadın” adlı açık oturum, yoğun bir katılımla gerçekleşti.


Fırat Üniversitesi Rektörlüğünün destekleriyle, Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Musa Çatal, Fırat Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet Kazez, Baro Başkanı Av. Adnan Demir, Fırat Üniversitesi Akademik personeli, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, kadın sorunları, kadın hakları ve kadın-erkek eşitliğinin konuşulduğu açık oturum programına konuşmacı olarak, Arel Üniversitesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Güler Ertan, Fırat Üniversitesi İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi Sosyoloji Anabilim Dalı Öğretim üyesi Doç. Dr. İlknur Öner, Genç Liderler ve Girişimciler Derneği Türkiye Başkanı Pelin Kadılar, Kişisel Gelişim Uzmanı Sıdıka Boyacıoğlu ve Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Öğretim üyesi Doç. Dr. Yasemin Bulut katıldı.

Program sonunda konuşmacılara, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Fırat Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet Kazez ve Baro Başkanı Adnan Demir tarafından birer plaket takdim edildi.Programda ayrıca, Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim İş Öğretmenliği öğrencileri tarafından düzenlenen resim sergisi de davetliler tarafından gezildi .