Kaymakam Çınar, Başarılı Öğretmenleri Tebrik Etti

Kütahya'da, 'Kazanım Değerleri Sınavı'nda ilçeler arasında 2. olan Pazarlar Ortaokulu 8. sınıf öğrenci ve öğretmenleri başarılarından dolayı Pazarlar Kaymakamı İshak Çınar tarafından tebrik edildi.

Kaymakam Çınar, Başarılı Öğretmenleri Tebrik Etti
İl Genelinde yapılan 'Kazanım Değerlendirme Sınavı'nın 1. sinde, 8. sınıflarda büyük bir başarı göstererek ilçeler arası il ikincisi olan öğrencilerin yetişmesinde emeği geçen ortaokul öğretmenlerine Pazarlar Ortaokulu öğretmenler odasında yapılan törenle tebrik etti.

Kaymakamı İshak Çınar, “Benchmarking projeleri kapsamında yapmış olduğumuz çalışmaların olumlu sonuçlarını görmek beni ziyadesiyle memnun etti. Her ne kadar Kaymakamlık olarak maddi yönden destek vermiş olsak ta esas başarı sizlerindir. Bu seviyemizi en azından korumak ve bir üst seviyeye çıkmak için samimi ve ciddi bir gayret içinde olmalıyız. Bu gayreti gerçekleştirebilecek kararlılık sizlerde vardır. Biz bize düşenleri yapmaya hazırız. Her hangi bir ihtiyacınız olduğunda doğrudan bana ulaşabilirsiniz. Bundan zevk alırım. Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.

Kaynak: İHA