Başkan Doğan ve İlçe Başkanı Özer’den Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Tekman Belediye Başkanı Yakup Doğan, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak kadınlara pozitif ayrımcılık gerektiğini söyledi.

Başkan Doğan ve İlçe Başkanı Özer’den Dünya Kadınlar Günü Mesajı
Tekman Belediye Başkanı Yakup Doğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle mesaj yayınladı. Başkan Doğan, AK Parti olarak kadınların her zaman yanında olduklarını belirterek mesajında, “Sosyal politikalar üretmede kadınlarımıza pozitif yönde ayrımcılık yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Çünkü biliyoruz ki aile kurumunun temel taşı‚ değerlerimizin temsilcisi‚ taşıyıcısı ve koruyucusu olan kadınlarımızın‚ hayatın bütün alanlarına etkin bir şekilde katılmaları bu ülkenin kazanımı demektir. Toplumun şekillenmesinde büyük rol üstlenen ve toplumun dinamik değerlerini elinde tutan kadınlarımızın daha fazla sosyal hayata katılmaları çağrısını yineleyerek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, saygıdeğer Türk ve Dünya kadınlarına sağlık ve mutluluk dolu bir gelecek diliyorum” sözlerine yer verdi.

AK Parti Tekman İlçe Başkanı Taner Özer ise, Dünya kadınlar günü dolayısıyla yayınladığı mesaj da "Toplumların gelişmişlik ölçütlerinden biri de, kadınların yeri ve gördükleri saygıdır. Türkiye’nin anneleri metanetli, dirayetlidir. Tüm kadınların bu mutlu gününü kutluyorum" dedi.

Kaynak: İHA