Ak Parti’den Başkan Şahin’e Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Yöneticileri, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ak Parti’den Başkan Şahin’e Hayırlı Olsun Ziyareti
Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, AK Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç, AK Parti Tosya İlçe Teşkilatı Yöneticileri ve AK Parti Tosya Belediye Meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, AK Parti Kastamonu İl Başkanı Av. Metin Çelik, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Feridun Öztürk, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yüksel Özbay, AK Parti Kastamonu İl Genel Meclis üyeleri, AK Parti Kastamonu Teşkilatı yöneticileri, İl Gençlik Kolları Başkanı Niyazi Öztürk, AK Parti Kastamonu İlçe Belediye Başkanları, AK Parti Kastamonu ilçe parti başkanları ve teşkilat yöneticileri katıldı.

Başkan Şahin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çok değerli misafirlerimiz, hepiniz hoş geldiniz. Sizleri Tosya’da görmekten ağırlamaktan çok mutlu olduk. Siyaset hizmetin aracı olarak değişik partilerle bu hizmete aracılık ediliyor. O bakımdan belediye hizmetlerini bir şekilde yapabiliyorsunuz ama gerek iktidarın gerek belediyenin güçlü iktidar partisinin yanında olmadığı zaman, bilinen bilinmeyen zorluklarını hep beraber yaşadık, yaşıyoruz ve görüyoruz. Ülkemizin gerçeği bu” dedi.

AK Parti’nin de kendilerinin yabancı veya bilmedikleri bir parti olmadığını belirten Şahin, “Nasip kısmet bugüneymiş. Tosya, Kastamonu’nun çok önemli ve en büyük ilçesi. İnşallah bugün kısa bir Tosya’yı sislere daha iyi tanıtma gezisi yapma imkânımız olacak. İlçemiz bir çok alanda bölgesinde gerçekten lider ve lokomotif olabilecek, potansiyellere sahip bir şehir. Böyle bir ilçede sadece yerel hizmetlerle yetinmenin doğru olmayacağını düşündük. Sağ olsun ilçe teşkilatımız, il teşkilatımız ve genel merkezimiz bu noktada anlayış gösterdikten sonra böyle birliktelik gerçekleşti. Sonuçta Tosya’ya hizmet ederken genelde de ülkemize hizmet etmiş oluyoruz.

Özetle aslında bir birimizden sadece farkımız hizmet farkımız. Yoksa siyaset, siyasi partiler şu yada bu şekilde kendi doğrularını milletle paylaşmaya anlatmaya çalışıyorlar. Tosya’mızın çok önemli kamu kaynaklı sorunları var. İnşallah bu dönemde tabi iktidar partisi ilçe teşkilatımızla da hem il hem ilçe hem genel manada milletvekillerimizle bir sorun yaşamadık, bu güne kadar ama onlarda ister istemez yatırımlar noktasında genel manada hizmetler noktasında ne kadar ilişkileriniz iyi olursa olsun onların da bir ayağı ve sacayağının bir ayağı eksikti. Bizim de öyleydi. Bunu tamamlayarak memlekete hizmet etmeye çalışacağız. Başka bir amacımız, başka bir gayemiz yok. Tabi Tosya gibi bir yerde siz dört yıl hizmet verdikten sonra bir siyasi hareketten kopup ta farklı bir yerde hizmete devam etmeniz bir sürü dedikodu, entrika, basında, medyada, eskiden hani hep derlerdi çok affedersiniz ağzı olan konuyor. Bugün de artık önüne gelen yazıyor, biz onları okumuyoruz bile. Dikkate bile almıyoruz. Çünkü yaptığımız iş belli vicdanen rahatız. O manada inşallah bundan sonra, gelişen ve kalkınan Tosya’yı izleyeceksiniz, izlemeye devam edeceksiniz. Tosya’nın gerek yerel gerek kamu yatırımlarında ki başarısını Kastamonu’muza da bu noktada katkı sağlayacak bütüncül içinde total olarak hizmetleri hep beraber yaşayacağız. Ben buna yürekten inanıyorum. Hatta bunların artıları olacak eksileri olmayacak diye düşünüyorum. Sizlerle birlikte olmaktan son derece mutluyum tekrar hoş geldiniz, şeref verdiniz” diye konuştu.

Ardından AK Parti İl Başkanı Av. Metin Çelik, “AK Parti ailesine katılan Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin’ e, Sayın Başbakanımızın grup toplantısında bizzat rozetlerini taktığını hepinizin malumudur. Belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, il yönetim kurulu, merkez ilçemiz bu gün hep birlikte başkanımıza bir hayırlı olsun demek için buradayız. Allah utandırmasın hiç birimizi. Bu katılım inşallah hayırlı hizmetlere vesile olur. Hem Tosya’mız için hem Kastamonu’muz için. Zaten bütün hedefimiz ülkemize hizmettir. Başka hiçbir düsturumuz yoktur. Bu katılımlarla, bu sinerjiyle Taşköprü ve Tosya inşallah önümüzü daha da açacak. Kastamonu’muzun önünü biraz daha açacak. Önümüzde 2014 seçimleri var biliyorsunuz, yerel seçimler. Onun arkasından Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Aynı yıl içerisinde 3 tane seçimi gerçekleşecek. 2015 Haziran’a kadar da genel seçimler gerçekleşecek. Ben bu teşkilatın bütün gücüyle her üç seçime de katılacağına inanıyorum. Bugün bunun en güzel örneğini hep birlikte yaşıyoruz. Hep beraberiz çok mutluyuz. Ben bu yüreklerle Tosya halkını da en kalbi duygularımla selamlıyorum. Tosya halkımıza da teşekkür ediyorum. Bu katılımda da bize de destek oldular. Katılımdan dolayı çok güzel tepkiler aldık. Ben tüm Kastamonu teşkilatı adına, Tosya halkını selamlıyorum. Teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Şahin, AK Parti heyetine Tosya’yı gezdirdi .
Kaynak: İHA