Başkan Çakır Kadın Meclisini Ziyaret Etti

Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, sivil toplum örgütleri ziyareti kapsamında Erzincan Kadın Meclisini ziyaret etti.

Erzincan Kadın Meclisi Başkanı Gökşen Coşkun ve meclis yöneticileri tarafından karşılanan Çakır’a belediye meclis üyeleri de eşlik ettiler. Erzincan Belediyesi tarafından kurulan Erzincan Kadın Meclisinin kısa süre içerisinde toplumun her kesimini temsil eden bir yapıya kavuştuğunu ifade eden Meclis Başkanı Coşkun, bu güne kadar yürüttükleri projeler ile kadının toplum içerisindeki yerini sağlamlaştırmayı hedeflediklerini söyledi.

Daha sonra bir açıklama yapan Belediye Başkanı Yüksel Çakır ise, Erzincan Belediyesi olarak başta Erzincan Kadın Meclisi olmak üzere ilimizde aktivite gösteren tüm kadın oluşumlarına destek verdiklerini, her projelerine paydaş olduklarını hatırlattı. Bu güne kadar sadece belediye üzerinden üç adet ve diğer sivil toplum örgütleri ile birlikte bir çok proje yürüttüklerini ifade eden Çakır, kadının konumun hak ettiği yere gelmesi adına bı desteğin artarak devam edeceğini söyledi.

Kaynak: İHA