Anafartalar Ruhu Duygulu Anlara Sahne Oldu

Çankaya Anafartalar Koleji’nin Anafartalar ruhunu yaşatmak için resim, şiir ve kompozisyon dallarında düzenlediği yarışmanın ödül töreninde Çankaya Belediyesi’ne de katkılarından dolayı plaket verildi.

Anafartalar Ruhu Duygulu Anlara Sahne Oldu
Çankaya’da bulunan özel ve devlet okullarındaki öğrenciler arasında düzenlenen yarışmanın ödül törenine Çankaya Belediyesi adına katılan Başkan Yardımcısı Eser Atak’ın yanı sıra CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, Çankaya Kaymakamı Mehmet Ali Yıldırım, Çankaya Milli Eğitim Müdürü Haluk Saydam, Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Haydar Uzun, okul yöneticileri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Tören öncesi Anafartalar ruhunu ve coşkusunu anlatan gösteriler sunan öğrenciler izleyenlere duygulu anlar yaşattılar.

Törende Çankaya Belediyesi adına plaket alan Eser Atak, “Çankaya Belediyesi olarak biz de kent mekanının daha yaşanılabilir olması yönünde çabalarımızı sürdürüyoruz. Kenti, daha güzel ve planlı hale getiriyoruz. Bunu da sizlerin eğitimine bir katkı olarak değerlendiriyoruz. Hepinize teşekkür ederim, tüm öğrencilerimizi de kutluyorum” şeklinde konuştu.

Yarışmada şiir dalında Eşref Bitlis Ortaokulu öğrencisi Talha Oruç 1., Süleyman Uyar İlkokulu’ndan Suna Asya Kayatürk 2., Köy Hizmetleri Ortaokulu’ndan Ömer Batuhan Esmer 3. olurken, resim dalında ise Kemal Atatürk İlkokulu’ndan Raşide İrem Köklü 1., Büyük Kolej’den Deniz Gürsoy 2., Ayşe Abla Koleji’nden Melisa Arslan 3. oldu. Kompozisyon dalında ise Kılıç Ali Paşa İlkokulu’ndan Ayşe Buse Üstündağ 1. olurken, İltekin İlkokulu’ndan Nur Ağaz 2., Köy Hizmetleri İlkokulu’ndan Zehra Arslan 3. oldu .
Kaynak: İHA