İlkadım Belediyesi, 7. Uluslararası Yerel Yönetimler Zirve Fuarı’na Katıldı

İlkadım Belediyesi, Ankara’da düzenlenen 7. Uluslararası Yerel Yönetimler Zirve Fuarı’na katılarak Samsun’u temsil etti.

İlkadım Belediyesi, 7. Uluslararası Yerel Yönetimler Zirve Fuarı’na Katıldı
Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen fuarda 60’a yakın katılımcının stand açtığı 'Yerel Yönetimler Zirvesi' tanıtım organizasyonuna Samsun’u İlkadım Belediyesi temsil etti. 28-30 Mart 2013 tarihleri arasında 3 gün boyunca ziyaretçilerine açık kalacak fuar, yerel yönetimler arasında ortak proje geliştirme, işbirliği, bilgi ve teknoloji alışverişi gibi alanlarda birliktelik sağlayacak. Kültür ve tecrübelerin paylaşıldığı illerin doğal, kültürel, tarihsel, ekonomik, ticari, sosyal ve turizm potansiyelini tanımak, tanıtmak ve paylaşmaya olanak sağlayan fuarın açılış gününde İlkadım Belediyesi standına yoğun ziyaretçi akını vardı.

Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinden gelen belediye başkanları ve uluslar arası firma temsilcilerinin ziyaret ettiği fuarda İlkadım Belediyesi standını, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Gazimağusa Vadili Belediye Başkanı Mehmet Adahan, Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Dipkarpaz Belediye Başkanı Mehmet Demirci, Zonguldak Çatalağzı Belediye Başkanı Mehmet Alim ile il ve ilçelerin belediye başkan yardımcıları ve daire amirleri ziyaret etti. Samsun adına fuarda yer alan İlkadım Belediyesi’nin hizmet ve projeleri hakkında bilgi alan katılımcılar, yapılan faaliyet ve çalışmalar adına belediye yetkililerine teşekkür etti.Ankara’da düzenlenen 7. Uluslararası Yerel Yönetimler Zirve Fuar’ına katılarak Samsun’u temsil ettiklerini söyleyen İlkadım Belediyesi Başkan Danışmanı Şerif Mırık, “Tecrübe ve bilgilerin paylaşıldığı, illerin tanıtımına katkı sağlayan 'Yerel Yönetimler Zirvesi' fuarı, ilimiz ve belediyemiz açısından olumlu katkı sağlamaktadır.” dedi.