Sakarya Büyükşehir Belediyesi Hizmet Turlarını Sürdürüyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü Çözüm Masası Birimi yeni dönem hizmet tanıtım gezilerine tüm hızıyla devam ediyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Hizmet Turlarını Sürdürüyor
Hizmet tanıtım gezileri kapsamında Taraklılı hanımlar için gezi düzenlenerek belediyenin önemli hizmetleri vatandaşlara anlatıldı. Belediye otobüsleri ile Taraklı Kültür Evi’nden alınan hanımlar, HES, Hızırilyas İçme Suyu Arıtma Tesisi, SAKVA, Sanat Galerisi, Kent Orkestrası, Ofis Sanat Merkezi, Karaman SAMEK’i gezdi. Çözüm Masası personelleri eşliğinde yerinde görülen hizmetler anlatılarak, vatandaşın istek ve talepleri değerlendirmeye alındı. Ormanpark’ta tamamlanan geziye Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Koordinatörü Alpay Şirin ve Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman katıldı.

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, hizmet tanıtım gezisi için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Özkaraman, “Güzel ve yararlı bir hizmet tanıtım gezisi gerçekleştirdik. Hemşerilerimiz Büyükşehir Belediyemizin yatırımlarını yerinde görme imkânı buldu. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Koordinatörü Alpay Şirin, “Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masası Birimi olarak yeni dönem hizmet tanıtım gezilerimizi sürdürüyoruz. Muhtarlarımızdan ve derneklerden gelen talepler doğrultusunda vatandaşlarımıza Büyükşehir Belediyemizin yatırımlarını anlatıyor, hizmetleri yerinde tanıtıyoruz. Taraklılı hanımlarımıza yönelik faydalı bir gezi gerçekleştirdik. Yoğun ilgi gösteren Taraklılı hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. İlgisi ve değerli görüşleri için Taraklı Belediye Başkanımız Sayın Tacettin Özkaraman’a teşekkür ediyorum. Hizmet tanıtım gezilerimiz devam edecek” diye konuştu.

Kaynak: İHA