Ak Parti Teşkilatı'ndan Arslan'a 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Taşköprü İlçe Teşkilatı geçtiğimiz hafta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın grup toplantısında rozet takmasıyla resmen AK Parti'li olan Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarete AK Parti Taşköprü İlçe Başkanı Av. Fazıl Pehlivan, İl Genel Meclisi Üyeleri Av. Halil Uluay ve Mustafa Keskin, Belediye Meclis Üyesi Uğur Acar, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Korkmaz ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulduğu ziyarette Taşköprü'nün bir adım daha ileri gitmesi için el ele vererek proejeler hazırlanması ve bu konuda gerek siyasiler gerekse sivil toplum örgütlerinin bir araya gelmesi konuları masaya yatırıldı.

Partilileri adına Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan'a hayırlı olsun temennilerini ileten AK Parti Taşköprü İlçe Başkanı Fazıl Pehlivan, bundan sonra daha fazla projeyi Taşköprü'ye kazandırabilmek için el birliğiyle çalışacaklarını ifade etti.

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan'da bu nazik ziyaretlerinden dolayı tüm partililere teşekkür ederek AK Parti'nin vizyonu doğrultusunda ilçelerini hak ettiği yere getirmek ve geçmişte ki hareketli günlerine kavuşturmak için vargüçleriyle hepberaber çalışacaklarını kaydetti.

Ayrıca karşılıklı iştişarelerde ise Taşköprü'nün bir an önce Organize Sanayi Bölgesi'ne kavuşması için bir kamu oluşturulması ve Taşköprü MYO'nun öğrenci ve bölüm sayısının artması yönünde gerekli alt yapının daha da güçlendirilmesi konuları görüşüldü .
Kaynak: İHA