Türk Telekom’dan Kars Digor Türk Telekom Yatılı Bölge Ortaokulu Öğrencilerine Destek

“Türkiye’ye Değer” çatısı altında çok sayıda kurumsal sosyal sorumluluk projesini hayata geçiren Türk Telekom, bu kapsamda Türkiye’nin dört bir yanında yaptırdığı Türk Telekom Okulları’nda eğitim gören başarılı öğrencilere burs olanağı sunuyor.

Türk Telekom’dan Kars Digor Türk Telekom Yatılı Bölge Ortaokulu Öğrencilerine Destek
Kurumsal vatandaş sorumluluğuyla çalışmalarını sürdüren Türk Telekom, Kars’ta bulunan Digor Türk Telekom Yatılı Bölge Ortaokulu’nun başarılı üç öğrencisine de burs desteğinde bulundu. Aynı zamanda okulun sportif faaliyetlerini desteklemek amacıyla spor gereçleri dağıttı.

2011-2012 eğitim ve öğretim yılında başlattığı burs uygulamasıyla Türk Telekom Okulları’nda eğitim gören başarılı öğrencilere burs veren Türk Telekom, bu desteğini 2012-2013 eğitim ve öğretim yılında da sürdürüyor. Bu kapsamda Kars Digor Türk Telekom Yatılı Bölge Ortaokulu’nda okuyan üç başarılı öğrenciye burs yardımında bulunan Türk Telekom, okula ayrıca forma, eşofman, futbol, basketbol ve voleybol topu gibi spor gereçleri yardımında bulundu.

Türk Telekom Kars İl Müdürü Ali Aktoprak, yapılan burs ve spor gereçleri desteğine ilişkin olarak şunları söyledi: “Türk Telekom Kars İl Müdürlüğü olarak, şirketimizin iyi bir kurumsal vatandaş olma vizyonuyla gerçekleştirdiği bu projede rol almaktan mutluluk duyuyoruz. Digor Türk Telekom Yatılı Bölge Ortaokulu’nda başarılı öğrencilerimize sunduğumuz burs olanağıyla onların geleceğine yatırım yaptığımıza inanıyoruz. Okulumuz için gerçekleştirdiğimiz spor gereçleri dağıtımıyla ise yarının sporcularını şimdiden desteklemeyi amaçlıyoruz.” Türk Telekom, 2012-2013 eğitim ve öğretim yılında 49 okulda toplam 147 öğrenciye 213 bin 600 TL’lik eğitim bursu veriyor. Türk Telekom’un sunduğu burs imkanından Türk Telekom Okulları’nda okuyan, aile gelir seviyesi asgari düzeyde olan başarılı öğrenciler faydalanabiliyorlar .
Kaynak: İHA