Eski Bbp Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu İçin Ölümünün 4. Yılında Manavgat'ta Okutulan Mevlide, Çok Sayıda Vatandaş Katıldı

Eski Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, için Manavgat'ta mevlit okutuldu.

Manavgat Külliye Camii'nde okutulan mevlide, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, BBP İl Başkanı Bekir Bağcı'nın yanı sıra siyasi parti mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Mevlidin ardından şerbet ve çeşitli ikramlarda bulunuldu.

BBP İl Başkanı Bekir Bağcı, mevlide katılan herkese teşekkür ederek, Yazıcıoğlu'nu anmak için hafta boyunca çeşitli etkinlikler yapılacağını söyledi.

24 Mart Pazar günü de Antalya Muratpaşa Camii'nde mevlit okutacaklarını duyuran Başkan Bağcı, 25 Mart Pazartesi günü ise partilerinin genel merkezinin organizasyonu ile Tacettin Dergahı'nda bir anma töreni gerçekleştirileceğini bildirdi.

BBP İlçe Başkanı Nusrettin Karakoç ise 4 yıl önce kaybettikleri Muhsin Yazıcıoğlu için ilçe teşkilatı olarak her yıl mevlit okutup çeşitli etkinlikler düzenlediklerini kaydetti.

Karakoç, ''Merhum genel başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu, inandığı değerler uğruna kimseye taviz vermeyen bir dava adamıydı. Ülkemizde dürüst, seviyeli, mazlum ve mağdurun yanında, dik duruşun sembolü olmuş, örnek siyaset adamıydı. Liderimizi rahmetle anıyoruz'' dedi.

Muhabir: Mustafa Taş

Yayıncı: Güç Gönel
Kaynak: AA