Kontrolden Çıkan Tır Polis Aracına ve Özel Otomobile Çarptı: 5 Yaralı

Ordu'da iki şeritli yolda kontrolden çıkan TIR, şeritlerden birinde bekleyen polis aracı ile birlikte otomobile çarptı.Kazada 2'si polis, 5 kişi yaralandı.

Kontrolden Çıkan Tır Polis Aracına ve Özel Otomobile Çarptı: 5 Yaralı
Kaza Ordu - Samsun karayolunda meydana geldi. Bayram Can (48) idaresindeki 27 BJ 572 plakalı TIR kontrolden çıkınca yol kenarında park halindeki önce Cevdet Uludağ´ın içinde bulunduğu araca ardından polis aracına çarptı. Kazada otomobil, çarpmanın etkisiyle kaldırımda yürüyen Emrullah ve Hamdullah Coşkun adlı vatandaşlara çarptı. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi ile birlikte Ordu Belediyesi ait itfaiye ekipleri sevk edildi.

Olayda; Ordu Emniyet Müdürlüğü´nde görevli polis memurları Murat Karakaya ve Ahmet Kaya ile özel otomobilin sürücüsü Cevdet Uludağ ve kaldırıma fırlayan otomobilin çarptığı Emrullah Coşkun ile Hamdullah Coşkun yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Polis memurlarından Ahmet Kaya ayakta tedavi edilirken, Murat Karakaya´nın hastanede tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Cevdet Uludağ ile Emrullah ve Hamdullah Coşkun´un tedavileri ise hastanede sürüyor. Kaza sonrası bir süre trafiğe kapanan Karadeniz Sahil Yolu´nda geçişler polis ekiplerinin kontrolünde sağlandı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.