Kazanın Ardından Kaldırıldığı Hastanede Yaşamını Yitiren Kişinin Cenazesi, Yalova'da Toprağa Verildi

Orhangazi ilçesinde iki üniversite öğrencisinin öldüğü trafik kazasında ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren kişinin cenazesi, Yalova'da toprağa verildi.

Yalova Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü 3. sınıf öğrencileri Sıla Daşdemir ile Buse Karakurum'un öldüğü kazada ağır yaralanan ve İstanbul'da kaldırıldığı özel hastanede dün yaşamını yitiren kamyonet sürücüsü Berkay Özer'in cenazesi, Yalova merkeze bağlı Akköy'e getirildi.

Özer'in cenazesi, köy camisinde kılınan namazın ardından köy mezarlığına defnedildi.

Acılı baba Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Bahri Özer ve eşi Zuhal Özer'in güçlükle ayakta durduğu cenaze törenine, Yalova Valisi Esengül Civelek, CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal ve eski Yalova Valisi, Merkez Valisi Doç. Dr. Yusuf Erbay da katıldı.

Orhangazi-Yalova karayolunda, Berkay Özer idaresindeki 77 AZ 012 plakalı kamyonet, İsmail K'nin kullandığı kamyon ile çarpıştıktan sonra Halis Y. yönetimindeki tıra, daha sonra da bariyerlere çarpmıştı. Kamyonette bulunan Sıla Daşdemir ve Buse Karakurum olay yerinde yaşamını yitirmişti.

Kazada ağır yaralanan ve kalbi duran Berkay Özer, sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesi sonucu yaşama döndürülmüş, İstanbul'daki özel bir hastaneye kaldırılmıştı. Özer, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken ailesi organlarını bağışlamıştı.

Muhabir: Erhan Erdoğan-İsmail Ersan

Yayıncı: Doğan Sarıtaş
Kaynak: AA