Dünyanın En Büyük Kartpostalını Oluşturuyorlar

‘Avrupalı Genç Şehirlerin Kartpostalı’ adlı gençlik projesi kapsamında çalışmalarını sürdüren gençler, Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ı ziyaret etti.

Dünyanın En Büyük Kartpostalını Oluşturuyorlar
Proje kapsamında Eskişehir, Litvanya’nın Kaunas, Polonya’nın Wroclaw ve Bulgaristan’ın Sofya kentlerinden bir araya gelen gençler, projeyi Başkan Ataç’a anlattılar. 25 Mart’a kadar Eskişehir’de bulunacak gençler, kendi şehirlerinde çektikleri fotoğrafları bir araya getirerek dünyanın en büyük kartpostalını oluşturmaya çalışacaklar.

Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Ahmet Ataç, projeye ev sahipliği yapmaktan dolayı memnun olduklarını dile getirerek, “Birçok proje kapsamında çeşitli ülkelerden gençleri Tepebaşı’nda ağırlıyoruz. Bu projeye de ev sahipliği yapmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Tepebaşı Belediyesi 19 Mayıs Gençlik Merkezi’nde çalışmalarını sürdüren gençler, ‘Avrupalı Genç Şehirlerin Kartpostalı’ adlı gençlik projesi Eskişehir, Kaunas, Wroclaw ve Sofya şehirlerinin benzer, farklı ve ortak yönlerinden hareketle, ‘Eskişehir Avrupa Genç Şehir Fotoğrafçıları’ adlı gençlik grubu tarafından tasarlandı. Biz de Tepebaşı Belediyesi olarak genç arkadaşlarımıza destek olduk” dedi.

Kaynak: İHA