Ak Parti’den Mahalle Ziyaretleri

Eskişehir’de AK Parti İl Teşkilatı, mahalleleri gezerek vatandaşların sorunlarını dinlemeye ve yapılacak projelerle alakalı bilgi vermeye devam ediyor.

Ak Parti’den Mahalle Ziyaretleri
AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ve AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ercan Kelleci, Gündoğdu Mahallesi’ni ziyaret ettiler. Ziyaretlerde mahallelilerin şikayet, istek ve önerilerini dinleyen Milletvekili Can, mahallede yapılacak olan altgeçit projesini yakından takip ettiklerini söyledi.

Altgeçidin yanı sıra bir de üstgeçit yapılacağını belirten Can, “Mahallemizin şehirle bağlantısını sağlayacak olan altgeçit projesi konusunda Karayolları Genel Müdürlüğünde çalışmalar hızla devam ediyor. Buraya ayrıca vatandaşlarımızın karşıya güvenli geçmesi için bir yaya üstgeçit daha yapılacak. Gündoğdu Mahallemize PTT hizmet binası da yapacağız. Vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz” dedi.

Mahalleye önemli yatırımlar yaptıklarını aktaran Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ise, yağmur, çamur, toz gibi sıkıntılı ortamda alışveriş yapma sıkıntısına Son vereceklerini belirterek kapalı pazar yeri yapacaklarının müjdesini verdi.

Mahalleli, ziyaretlerinden ötürü Milletvekili Can’a ve beraberindekilere teşekkür etti .
Kaynak: İHA