Sulakyurt’ta Ağaçlandırma Çalışmaları

Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde ağaçlandırma çalışmaları yapıldı.

İlçe Kaymakamı Harun Kazez ve beraberinde Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Galip Kocaman, Yazı İşleri Müdürü Ahmet Tamkoç ve diğer yetkililerle birlikte ilçeye bağlı Danacı ve Sarıkızlı köylerine ziyaret gerçekleştirildi.

Kaymakam Kazez, köyde köy muhtarı, köyün ileri gelenleri ve vatandaşlarla görüştü, sorunları dinledi.

Köylerde ev ziyaretleri de gerçekleştiren Kaymakam Kazez, köy derneği tarafından düzenlenen fidan dikimine katıldı.

Kaymakam Kazez, Danacı köyündeki okul bahçesi ile Sarıkızlı köyündeki Sarıkızlı gölet çevresindeki araziye çam fidanı dikimine katıldı.

Yörede ağaçlandırma çalışmalarının büyük önem taşıdığını kaydeden Kaymakam Kazez, vatandaşların bu konuda olan duyarlılığından dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

Ormanlar sağlığımız ve dünyamız için Son derece önemli olduğunu hatırlatan Kaymakam Kazez, "İlçe genelinde çeşitli etkinliklerimizle gerek şehir merkezi yakınlarına gerekse köylerimizdeki müsait alanlara fidan dikimi yapılarak daha çok yeşil alan oluşturmak için faaliyetlerimiz devam etmektedir. Burada köy muhtarımız ve vatandaşlarımız el ele vererek güzel bir adım attılar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bu etkinlik diğer köylerimiz için de bir örnek teşkil eder” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA