Başkan Demir’den Meclis Başkanına Ziyaret

Ak Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir, makamında ziyaret ettiği İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Taşkesengil’den 2013 yılı içerisinde köylere yönelik yapılacak yatırım ve hizmetler hakkında bilgiler aldı.

Başkan Demir’den Meclis Başkanına Ziyaret
İl Özel İdaresince 2013 yılında Oltu ve köylerine yönelik çalışmaları aktaran Meclis Başkanı Taşkesengil, “2013 yılında yatırım planımıza göre; Yolboyu, Tuzla ve Elmadüzü köylerine sulama tesisi, Çatak ve Şendurak köylerine kanalizasyon, Gökçedere, Derebaşı, Obayayla grup köylerinde onarım yine Obayayla grup köyleri ile Bahçelikışla-Örük Mahallesi, Çanakpınar-Anzar Bağları ve İnci-Alatarla grup köylerine stabilize kaplama yapılacaktır. Bunun yanı sıra Sarısaz, Toprakkale, Ballıca ve İnci grup köylerine ikinci kat asfalt sathi kaplama planlamamız dâhilindedir.” dedi.

Çalışmaların yakın takipçisi olacaklarını belirten Ak Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir, “Hükümetimiz döneminde Oltu ve köylerine ciddi yatırımlar ve hizmetler yapıldı. Bunun devamı da geliyor. İl Özel İdaresince gerçekleştirilecek yeni çalışmalar ve hizmetleri yakından takip ediyoruz. Meclis Başkanımız nezdinde il genel meclisine başarılar diliyor, teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Kaynak: İHA