Banka Reklamında Oynayan Emekli Öğretmenin Ormanına Su Verildi

Konya’nın Ereğli ilçesinde yaşayan ve bir bankanın reklamında oynayarak sesini duyuran emekli öğretmen Rahim Demirbaş’ın, kendi oluşturduğu ormanına hem su hem de elektrik verildi.

Banka Reklamında Oynayan Emekli Öğretmenin Ormanına Su Verildi
Bir bankanın reklamında oynayarak, ilçeye bağlı Beyören köyündeki ormanını herkese izlettiren emekli öğretmen Rahim Demirbaş’ın ormanına hem elektrik hem de su verildi.

Emekli öğretmenin reklam filminde oynadığı bankanın Bölge Müdürü Ertuğrul Dağdelen, “Rahim hocanın idealleri ve emelleri bizim hedefimiz oldu. Banka olarak yarım kalmış projelere destek vermekteyiz. Resulallah’ın söylediği gibi kıyamet kopacak dahi olsa elinizde fidan varsa dikiniz diyor. Çok şükür 144 metreden suyu çıkardık. Banka olarak gerekli desteği vererek, suyu ve elektriğini verdik” diye konuştu.

Yüklenici firma sahibi Bilgin Kamış ise, “Yaklaşık 2 kilometre enerji nakil hattı çektik. 144 metrede sondaj kuyusunu çektik. Sürpriz bir şey oldu. İnanın bu bölgede böyle bir suyun olacağı kimsenin aklına gelmiyordu. Bankanın sayesinde su geldi” dedi.

Bankanın İç Anadolu Bölge Krediler Müdürü Erol Tuncay da, bölgeye yeni geldiğini belirterek, Rahim hocaya başarılar diledi.

Reklam filminde oynayarak sesini duyuran Rahim Demirbaş, “Ben her zaman söylüyorum. Hz. Nuh karada gemi yapmış. Karada gemi olur mu demişler? Ben diyorum ki; Suyu da, karayı da yaratan gemisini yürütmüş. Biz de öyle bir şey oldu. Banka buna vesile oldu. Allah hepsinden razı olsun. Benim ormanımın su sıkıntısı bitti.

Konuşmaların ardından ormana 144 metre derinliğinden çıkarılan su kurban kesimiyle ormana verildi.

Kaynak: İHA