Handimals Sergisi ve Canlı El Boyama Gösterisi Espark’ta

Eskişehir Espark, ünlü İtalyan el boyama sanatçısı Guido Daniele'nin eserlerinden oluşan "Handimals Sergisi" ve canlı el boyama gösterisine ev sahipliği yapacak
ECE Türkiye tarafından yönetilen Espark Alışveriş Merkezi, açıldığı günden bu yana birbirinden farklı etkinlikleri, kültürel ve sosyal aktiviteleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Handimals Sergisi ve Canlı El Boyama Gösterisi Espark’ta
ECE Türkiye tarafından yönetilen Espark, yeni ve eğlenceli etkinliği olarak ünlü İtalyan el boyama sanatçısı Guido Daniele'nin eserlerinden oluşan 14 - 24 Mart 2013 tarihleri arasındaki "Handimals Sergisi" ve 22 Mart 2013 Cuma günü gerçekleşecek olan canlı el boyama gösterisine ev sahipliği yapacak.

İtalyan sanatçı Guido Daniele'nın seçme eserlerinden derlenen "Handimals "sergisi Türkiye'deki ilk el boyama sergisi olma özelliğini taşıyor. Nesli tükenen hayvanlar konusunda duyarlılığı vurgulayan ve insan eline hayvan figürleri çizerek yeteneklerini sergileyen Guido’nun konukları büyüleyeceği belirtildi. Milano'da bulunan stüdyosunda 1990 yılından bu yana resim çalışması yapan Guido'nun bir eli boyaması 1 ile 10 saat sürebiliyor. Tablodan çıkmış gibi görünen bu fotoğraflar aslında hayvan şeklinde boyanmış eller. Timsahtan kaplana, balıktan kediye kadar birçok hayvanın yüzünü, insan eline en ince ayrıntısına kadar işleyen Guido'nun çalışmaları görenleri hayrete düşürüyor.

Guido Daniele, insan eli üzerine harikulade resimler yapan İtalyan bir artist olmanın yanında; vücut boyama, illustrasyon, fotoğrafçılık gibi birçok sanat dalına el atmış ve bu çalışmaları pek çok reklam kampanyasında kullanılmış, alanında tek olma özelliğine sahip bir sanatçı.

Ana teması nesli tükenen hayvanları korumak için bir çağrı olan "Ellerimizde Yaşayan Vahşi Hayat Handimals Sergisi"nin tüm konuklara açık olduğu belirtildi .
Kaynak: İHA