Kastamonu'nun Çatalzeytin İlçesinde Köyde Yalnız Başına Yaşayan 79 Yaşındaki Kişi, Evinin Bahçesinde Vücudundaki Bazı Organları Parçalanmış Şekilde Ölü Bulundu

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde köyde yalnız başına yaşayan 79 yaşındaki kişi, evinin bahçesinde vücudundaki bazı organları parçalanmış şekilde ölü bulundu.

Çatalzeytin ilçesine bağlı Çağlar köyünde tek başına yaşayan Talat Benli'den birkaç gündür haber alınamayınca, yakınları durumu köy muhtarına bildirdi.

Yanına köylüleri de alıp Benli'nin evine giden muhtar, evin bahçesinde vücudundaki bazı organları vahşi hayvanlar tarafından parçalandığı tahmin edilen Benli'nin cansız bedeniyle karşılaştı. Muhtar, durumu hemen jandarmaya haber verdi.

Jandarma ve savcı tarafından olay yeri incelemesi yapıldıktan sonra Benli'nin cesedi, kesin ölüm nedeninin tespiti için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

-Köy Muhtarı Enver Arslan-

Köy Muhtarı Enver Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, birkaç gündür camiye gelmeyen Benli'ye yakınları tarafından ulaşılamaması üzerine durumun kendisine iletildiğini söyledi.

Bunun üzerine köy imamı ve birkaç köylüyle Benli'nin yalnız yaşadığı Demirciler mahallesindeki evine gittiklerini kaydeden Arslan, ''Evin bahçesinde cansız bedeniyle karşılaştık ve tanınmayacak haldeydi'' dedi.

Olayı hemen jandarmaya bildirdiklerini ifade eden Arslan, jandarma ve savcının olay yerinde inceleme yaptığını aktardı.

Muhtar Arslan, şöyle konuştu:

''Benli'nin evine odun taşıdığı sırada dengesini kaybederek düştüğü ve kafasını duvara vurduğu, bir daha da yerden kalkamadığı düşünülüyor. Daha sonra da bölgede yaşayan yaban hayvanlarının saldırısı sonucu bedeninin parçalandığı ihtimali üzerinde duruluyor.''

Arslan, Benli'nin cesedinin kimlik tespiti ve kesin ölüm nedeninin araştırılması için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildiğini kaydetti.

Muhabir: Semih Yüksel

Yayıncı: Ebubekir Gülüm
Kaynak: AA