Havuza düşen oyuncağını almak isteyen çocuk boğuldu

Çorum'da 4 yaşındaki Hüseyin Eryılmaz isimli çocuk, inşaat yapımı için oluşturulan havuza düşmesi sonucunda boğularak can verdi.Küçük çocuğun havuza düşen oyuncak arabasını almak istediği esnada suya düştüğü öğrenildi.

Havuza düşen oyuncağını almak isteyen çocuk boğuldu
Olay Çorum-Ankara yolu 40'ncı kilometresinde bir dinlenme tesisinde meydana geldi. Dinlenme tesisinin güvenlik görevlisi olarak çalışan Metin Eryılmaz'ın (30) oğlu Hüseyin Eryılmaz, yeni yapılan dinlenme tesisi için kurulan inşaat havuzu kenarında oynadığı esnada oyuncak arabası havuza düştü. Yaklaşık 3 metreye yakın yüksekliği bulunan inşaat havuzuna düşen oyuncağını almak isteyen küçük çocuk da ayağının kayması sonucu suya düştü. Dinlenme tesisinde bulunan diğer ailelerin çocukları, olayı haber verdi. Baba Eryılmaz havuzda hareketlilik görünce durumu jandarma ve Çorum İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri ve Çorum Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı dalgıç ekipleri, yarım saatlik bir uğraşın ardından oyuncağa sarılmış küçük çocuğun cesedine ulaştı. Çocuklarının cansız bedenini sudan çıkartılmasını gören Hüseyin Eryılmaz'ın yakınları sinir krizi geçirdi.

112 Acil Ekipleri tarafından yapılan müdahaleler sonuçsuz kalırken, küçük çocuğun annesi Hülya Eryılmaz, olay yerinde krize girerek bayıldı. Ölümü gerçekleşen küçük çocuk cenazesi, ambulansla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı .