Türk Sanat Müziği Konseri Mest Etti

Mudanya Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu, Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiği konseri izleyenleri mest etti.

Türk Sanat Müziği Konseri Mest Etti
Rüştü Şentürk yönetiminde Türk Sanat Müziği’nden sevilen eserlerin solo ve koro eşliğinde seslendirildiği gecede, Yesari Asım Ersoy'un eserlerine yer verildi.

Mudanya Belediyesi Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde yoğun ilgi gösterilen konseri, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Muhsin Özlükurt, Mudanya Belediyesi Başkan Vekili Münir Eroğlu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gülşen Dağlı, AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Kadir Kahraman ve çok sayıda vatandaş beraber izledi. Kültürel ve sanatsal faaliyetlerini her zaman sürdüreceklerini belirten Mudanya Belediye Başkan Vekili Münir Eroğlu, "Halkımızın bir araya gelerek eğlendikleri ve mutlu oldukları görmek bizleri memnun ediyor. Mudanya belediyesi Türk Sanat Müziği topluluğuna unutulmaya yüz tutmuş Türk Sanat ve Türk halk müziğimizin eşsiz eserlerini seslendirerek ilçe halkımıza değerli bestekarlarımıza ait eserlerin yeniden hayat bulmasına neden oldukları için kutluyorum" dedi.

Topluluk Başkanı Mehmet Karadağ "Türk Sanat Müziği korosunun kurulmasında ve çalışmalarında her zaman yanımızda olan Mudanya Belediye Başkanımız Sayın Hasan Aktürk’e sanata ve sanatçıya verdiği destekler için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Kaynak: İHA