Ankara’da Düzenlenen 7. Trabzon Günleri Etkinliği

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Ankara’da bu yıl 7.si yapılan Trabzon Günleri Etkinliği’ne katılanları Trabzon Belediyesi standında misafir etti.

Ankara’da Düzenlenen 7. Trabzon Günleri Etkinliği
Başkan Gümrükçüoğlu daha sonra kendisi stantları ziyaret etti. Ziyaretlerde stantlarının tamamını uğrayan Başkan Gümrükçüoğlu Trabzon’dan ve Türkiye’nin farklı ülkelerinden gelen Trabzonlular ile buluştu. Başkan Gümrükçüoğlu yöresel el ürünlerden bol bol alışveriş yaptı. Başkan Gümrükçüoğlu stantlardan aldığı ürünleri ziyaret sırasında karşılaştığı çocuklara hediye etmesi gözlendi. Yoğun bir katılımın gözlendiği etkinliklerde gittiği bazı stantlarda Başkan Gümrükçüoğlu’na plaket ve teşekkür belgeleri de verildi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi ile Uzungöl Belediyesi katkılarından ötürü Başkan Gümrükçüoğlu’na plaket sundu.

KTÜ adına plaketi veren Rektör Yardımcısı Prof Dr. Necati Tüysüz Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun üniversitelerinin her taleplerine destek verdiğini ve eğitime büyük destek sunduğunu ifade ederek, “Her zaman üniversitemizin yanında olan Trabzon Belediye Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Kendisi tam bir eğitim dostu. Üniversitemiz adına kendisine katkılarından ötürü bu plaketi sunuyoruz” dedi.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise eğitim alınanda yapılan her çalışmanın yanında olduklarını belirterek “Eğitim adına gelen her tür talepte sizin emrinizdeyiz” dedi.

Başkan Gümrükçüoğlu Trabzon Belediyesi’nin imkanları ölçüsünde gelen talepleri yerine getirdiğini kaydederek, “Biz biriz. Aramızda gayrımız yok. Trabzon Belediyesi’nin başarısı. Trabzon’un başarısıdır. Trabzon Belediyesi ve Trabzon halkı hiçbir zaman tüm dünyadaki Trabzonlular’ın ve milletimizin yüzünü eğmeyecek, başını önüne eğmeyecek tarzda hizmet etmeye devam ediyor. Ve Trabzon Belediyesi ve Trabzon halkı tüm Türkiye’yi 75 milyonu ile soyunu-sopunu, kılık-kıyafetini, inancını ayırt etmeden tek vatan, tek millet, tek bayrak ve tek devlet ortak paydasında buluşan, yaşayan ve yaşatan herkesi kardeş olarak kucaklamıştır ve kucaklamaya da devam edecektir. Bunu tüm Trabzon halkı adına bir kez daha ifade etmeyi görev biliyorum” şeklinde konuştu.

Bu yılki etkinliklerin geçtiğimiz yıllarda gerçekleştirilen etkinliklerden bir farkı olduğunu ifade eden Gümrükçüoğlu, “Trabzon büyükşehir belediyesi vasfı kazanmış bir il olarak ilk defa bu yıl huzurlara çıktı. Trabzon’un büyükşehir belediyesi olmasında gayretlerini hiç esirgememiş olan Başbakanmız Recep Tayyip Erdoğan’a tüm bakan ve milletvekillerimize ve gayretli olan herkese Trabzon halkı adına şükranlarımızı sunuyorum” diye konuştu.

Başkan Gümrükçüoğlu standları ziyareti sırasında İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi ile üç kez karşılaştı. İkili Araklı Belediyesindeki karşılaşmalarında birlikte yöresel ekmek ve peyniri birlikte yediler .
Kaynak: İHA