Tkdk, Yatırımcıları İle Bir Araya Geldi

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), Denizli İl Koordinatörlüğü projesini hazırlayıp yatırım yapacak müteşebbislerle bilgi alışverişinin sağlanması amacıyla bir araya geldi.

Tkdk, Yatırımcıları İle Bir Araya Geldi
Demasus Otel’de düzenlenen toplantıya,Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ünal, TKDK Denizli İl Koordinatörü Ümit Dağdeviren ile müteşebbisler katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Abdülkadir Demir, Denizli’nin müteşebbis insanlardan oluşan bir kent olduğunun bir kez daha kanıtlandığını belirterek, “Bu iş kentimize çok uygun. Arkadaşlarımızın bütün mücadelesi ilimizin bu imkandan şehrimizin daha fazla faydalanmasıdır. Yatırım yapan insanlarımıza devletimizin katkı sağlaması destek vermesi çok önemli. Burada önemli olan husus proje yapmak zorundasınız. İşin sürdürülebilir olduğunu ispat etmek zorundasınız. Onu ispat edemezseniz projenin bir yerinde sıkıntı yaşıyorsunuz. Çok kolay bir iş değil, ama inanıyorum ki başarmamak için bir neden de yok. Bütün kamu kurumları olarak, geçtiğimiz hafta toplantı yaptık. Her kurumun bu işle sorumlu olan yetkilisini belirledik. Siz oraya gittiğiniz de bu kişiyle muhatap olacaksınız. Zaman kaybına hiç tahammülümüz yok” dedi.

Kaynak: İHA