Saadet Partisi Mahalli İdareler Başkanı Tekin Açıklaması

Saadet Partisi Edirne İl Teşkilatı Mahalli İdareler Başkanı Sinan Tekin, kentteki otoparkların satışa çıkarılarak Edirne'nin geleceği ile adeta kumar oynandığını savundu.

Tekin, yaptığı yazılı açıklamada, şubat ayındaki belediye meclisi toplantısında alınan kararlarda Kervansaray'ın arkasındaki otopark ile Şaban Açıkgöz Otel önündeki otoparkın satışa çıkarılacağı kararının alındığını belirtti.

Edirne Belediyesi'nin kentin temel sorunlarına çözüm getirmediğini iddia eden Tekin, şunları kaydetti:

''Uzun yıllardır Edirne'nin önde gelen sorunları arasında yer alan ancak bu konuda çeyrek asırlık görevi süresince ciddi bir adım atmayan sayın Sedefçi'nin, şimdi de şehrin merkezindeki iki otoparkı satma kararı alması, bardağı taşıran Son damla olmuştur. Otoparklar satışa çıkarılarak Edirne'nin geleceği ile adeta kumar oynanıyor. Bu satış illa olacaksa ancak söz konusu yerlerin otopark alanı olarak kullanılması şartı konulmalıdır.''

-AK Parti'den Edirne Lisesi'nde Yetişenler Derneği'ne ziyaret-

AK Parti Edirne İl Halkla İlişkiler Başkanlığı, Edirne Lisesi'nde Yetişenler Derneği'ni ziyaret etti.

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, ziyarette AK Parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve, AK Parti Edirne İl Başkan Yardımcısı Halkla İlişkiler Başkanı Hilmi Zorlutuna, AK Parti Edirne İl Başkan Yardımcısı Aziz Akpınar ve il yönetim kurulu üyelerinin bulunduğu belirtildi.

-Edirne Kadın Girişimciler Kurulu'ndan Uzunköprü'de ziyaretler-

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde çalışmalarını sürdüren Edirne Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, Uzunköprü'de çeşitli ziyaretlerde bulundu.

ETSO'dan yapılan yazılı açıklamada, Edirne Kadın Girişimciler Kurulu'nun Kaymakam Uğur Kolsuz, Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akalın ve Uzunköprü Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayhan Yıldırım'ı ziyaret ederek, çalışmalarına ilişkin bilgi verdiği belirtildi.

Muhabir: Cihan Demirci

Yayıncı: Nurettin Coşkun
Kaynak: AA