Atatürk Mahallesi’nde Yol Tamir Çalışmaları

Erzincan Belediyesi, alt yapısı tamamlanan mahalleleri asfaltlarken, alt yapı çalışmaları devam eden mahallerde ise halkın yağışlı havalarda sıkıntı yaşamaması için tamirat çalışmalarını hızla sürdürüyor.


Konu hakkında açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır "Cansuyu Projesi, doğalgaz ve diğer alt yapı çalışmaları akabinde asfalt kaplamalarında meydana gelen hasarların onarımını tamamlayacağız. Cansuyu Projesi kapsamında 320 kilometre uzunluğundaki yol ağımızın tamamı kazılacak. Bu çalışmanın 100 kilometrelik kısmı tamamlandı. Doğalgazda bu yıl önemli yatırımlar gerçekleştirildi.

Aynı şekilde elektrik ve telefon hatlarının yer altına alınması çalışmaları da hızlanacak. Bir diğer alt yapı çalışması da Kablo Tv. TÜKSAT tarafından yürütülen bu çalışma da hızla tamamlandıktan sonra kentimizin ana caddeleri, bulvarları ve ana arterlerinden başlamak üzere asfalt kaplamasını tamamen yenilemeyi planlıyoruz. Şu ana kadar 100 kilometrelik yolu yeniden asfalta ve kaldırıma kavuşturduk. Marka şehir Erzincan'a yakışır yollarımız ve caddelerimiz olacak.” dedi.

Kaynak: İHA