Başkan Kocadon Gülsiye’yi İkinci Kez Sevindirdi

Bodrum Belediye Başkanı kısa bir süre önce bebek arabası hediye ettiği serebral palsy sebeli spastik tetraparezi hastası 5 yaşındaki Gülsiye Duran’a bu sefer fizik tedavisinde kullanmak üzere korse hediye etti.

Başkan Kocadon Gülsiye’yi İkinci Kez Sevindirdi

Bodrum’un Kızılağaç Köy’ünde oturan Gülsiye Duran’ın serebral palsy sebeli spastik tetraparezi hastası 5 yaşındaki torunu Gülsiye Duran fizik tedavisi için gerekli olan korseyi Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un elinden teslim aldı.

Ekim ayında ihtiyacı olan bebek arabası temin edilen küçük Gülsiye'nin fizik tedavisinde kullanılacak korseyi babaanne Gülsiye'ye kendi eliyle teslim eden Mehmet Kocadon, “Gülsiye’nin gördüğü tedavinin olumlu sonuç vereceğine yürekten inanıyorum. O’nu sağlıklı bir şekilde aramızda görebilmek umuduyla her türlü desteğe devam edeceğiz’’ açıklamasını yaptı.

Hasta torunu için yardımlarını esirgemeyen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a teşekkür eden babaanne Gülsiye Duran, “Bodrum Belediye Başkanımız Mehmet Kocadon'dan Allah razı olsun. Daha önce kendisinden torunumun hastalığına uygun bir bebek arabası rica etmiştik. Bebek arabası çok kısa bir sürede köydeki evimize kadar getirilmişti. Torunum fizik tedavi görmekte ve bu tedavi esnasında doktor bize korse almamızı söylemişti. Başkanımız bu konuyu duyar duymaz korseyi temin etmiş ve bugün belediyeye gelerek kendisinden aldık. Engelli ve hasta torunum için göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı kendisine ve ekibine çok teşekkür ederim.’’ dedi.

Kaynak: İHA