Silopi Mili Eğitim Müdürlüğünden Öğretmenlere Başarı Belgesi

Şırnak’ın Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğretmenlere başarı belgesi verildi.

Silopi Mili Eğitim Müdürlüğünden Öğretmenlere Başarı Belgesi

Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitim konulu ankette görev alan öğretmenler ve kendi okullarında başarı gösteren öğretmenler Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirin Aslan tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi. Konu hakkında açıklamada bulunan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirin Arslan kurumları tarafından eğitim konulu anket düzenlendiğini söyledi.

Müdür Arslan, "Öğretmenlerimiz anketi düzenlemek için canla başla çalıştılar. Anket sona erdi ve sonuçları bize ulaştı. Kendilerine yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Okullarda başarılı hizmetler çıkartan öğretmenleri de canı gönülden kutlarım" dedi

Müdür Arslan daha sonra sırayla Dicle İlkokulu öğretmeni Fatih Hacıoğlu’na, İstiklal İlkokulu öğretmeni Pembe Güzel’e, Endüstri Meslek Lisesi öğretmeni Meral Çuvaç’a, Çiftlik Köyü İlkokulu öğretmeni Serdar Çalış’a, Süleyman Demirel İlkokulu öğretmeni Ayşe Sibel Doğan’a, İmam Hatip Lisesi öğretmeni Lokman Doğan’a, Kız Meslek Lisesi öğretmeni Emin Ormanlı’ya, Şehit Üsteğmen Ahmet Konuksever Ortaokulu Öğretmeni Aydın Vural’a ve Çukurca İlkokulu öğretmeni Pınar Demiray’a başarı belgesini takdim etti.

Başarı belgesi alan öğretmenler kendilerine bu başarı belgesini uygun gören herkese çok teşekkür ettiklerini söyledi.

Kaynak: İHA