Körfezin Şampiyonları Havran Kız Meslek’ten Çıktı

Balıkesir’in Havran ilçesinde, Muzaffer Leman Akpınar Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri krosta Körfez Şampiyonu oldu.

Körfezin Şampiyonları Havran Kız Meslek’ten Çıktı

Ayvalık, Gömeç, Burhaniye, Havran ve Edremit ilçelerinin katılımıyla Edremit Ülkü Yolu Kros parkurunda düzenlenen Körfez Kros yarışmalarında büyük heyecan yaşandı. Yarışma minikler, yıldızlar ve gençler olmak üzere üç kategoride, kız- erkek takımları ayrı ayrı yapıldı. Yarışmalara, Havran M.L.A. Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri, gençler kategorisinde hem kız hem de erkek takımlarıyla katıldı.

Yarışmaya katılan Havran Muzaffer Leman Akpınar Kız Teknik ve Meslek Liseli genç öğrencilerden kızlarda Ayşe Karacaoğlan birinci olurken, erkeklerde ise Yakup Dalgıç ikinci oldu. Başarılı öğrencileri kutlayan Okul Müdürü Öztürk Çakmakçı, “Gençlerimizi ve onları çalıştıran, hazırlayan Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Nazmi Güven ve Haluk Şanlı’yı tebrik ediyorum. Körfez ölçeğindeki bir yarışmada bir birincilik, birde ikincilik çıkarmak takdir edilecek bir başarı. Öğrencilerimizin daha büyük başarılara imza atabilmeleri için bizler okul yöneticileri olarak her türlü desteği yapacağız. Bu çalışmalarımızın da karşılık bularak çok daha büyük başarılara imza atacaklarına inanıyorum. Havran İlçemizi ardından da Balıkesir ilimizi başarı ile temsil etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Kaynak: İHA