Hanak Kaymakamı Okay'ın Yeni Yıl Mesajı...

Hanak Kaymakamı Abdulkadir Okay, yeni yıl nedeniyle bir tebrik mesajı yayınladı.

Hanak Kaymakamı Okay'ın Yeni Yıl Mesajı...

Okay, mesajında şunları kaydetti; "Üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakıyor, umut ve beklentilerle yeni bir yıla giriyoruz. Beklentilerimizin gerçeğe dönüşmesinde bireysel ve kurumsal çalışmalarla hedeflenen yere ulaşmanın ana kaynağının yine bireyin bizzat kendisi olduğunu, insanın kendi mutluluğunun çevresinin mutlu ve huzurlu olması ile tam bir anlam kazanacağını vurgulamak istiyorum.

Yeni bir yıl; yenilenen, tazelenen ve güçlenen bir yaşamın dönümü ve habercisidir. Bu bağlamda yeni yılın Hanaklı hemşehrilerimin aileleri ve sevdikleri ile birlikte geçirecekleri mutlu yarınların habercisi, hayallerinin ve umutlarının gerçeğe dönüşeceği sevgi ve güvenin sürekli olduğu, birlik beraberlik ve hoşgörü anlayışı içerisinde sağlık ve başarı dolu bir yıl olmasını temenni ederim

2014 yılının devletimize, milletimize hayırlı ve uğurlu gelmesi temennisiyle bütün Hanaklı vatandaşlarımızın, ilçemizde görev yapan kamu kurum ve kuruluş çalışanlarının, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarımızın yeni yılını kutluyor, sağlık, huzur, barış, mutluluk ve başarılar getirmesini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."
Kaynak: İHA