Rus Sağlık Ekibinden, Afyonkarahisar Devlet Hastanesine Ziyaret

Rusya'dan gelen 4 kişilik sağlık ekibi, birtakım incelemelerde bulunmak üzere Afyonkarahisar Devlet Hastanesini ziyaret etti.

Devlet Hastanesinden yapılan açıklamada, Rusya'dan gelen ve aralarında diş hekimi, anestezi ve ortopedi uzmanı ile rehber bulunan ekip, Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu.
Mali Hizmetler Başkanı Hüseyin Karasüleymanoğlu tarafından karşılanan heyet, Türkiye'de sağlık hizmetlerinden yaralanmak istediklerini ve bu yönde Afyonkarahisar'ı tercih ederek sağlık kuruluşlarını görmek için geldiklerini belirtti.

Karasüleymanoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Afyonkarahisar'ın termal ve kaplıca yönünden tercih sebebi olduğunu ve bu sayede ildeki sağlık kuruluşlarının da tıbbi hizmetler bakımından sağlık turizmi içerisinde yer alma şansının yüksek olduğunu belirtti.

Hastaneye gelen yabancı hasta sayısını arttırmayı hedeflediklerini bildiren Karasüleymanoğlu, ekibin Afyonkarahisar Devlet Hastanesini tercih etmelerinden dolayı çok mutlu olduklarını kaydetti.

Rus heyetin önümüzdeki günlerde Ağız Diş Sağlığı Merkezini incelemek üzere Afyonkarahisar'a tekrar geleceği öğrenildi.
Kaynak: AA