Çankaya Yeni Yıla İşıl İşıl Giriyor

Yeni yılı daha aydınlık bir kent merkezi ve parklarla karşılamaya hazırlanan Çankaya Belediyesi, Başkentlilerin yeni yıla mutlu ve umutlu girmeleri için çalışmalarına hız verdi.


Aydınlatma çalışmalarına kent merkezinde bulunan Başkanlık Emek Hizmet Binası ve çevresinden başlayan Çankaya Belediyesi, Sakarya Caddesi’nde devam eden yenileme çalışmalarını da yeni yıla yetiştirecek. Yeni yıl kutlamalarının konserlerle taçlandırılacağı Kuğulupark’ta süsleme ve ışıklandırmayı tamamlayan ekipler, Ahmed Arif, Cemal Süreya parklarının yanı sıra kent merkezindeki önemli yaya bölgelerini de süslemeye başladılar.

Türkiye’nin yeni yıla daha umutlu girdiğine inandığını belirten Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, ‘Her şeyin ötesinde Türkiye’de ciddi olarak bir yönetsel yenilenme ve uygar bir topluluk olmanın gereklerinin yerine getirildiği, siyasetin onurla algılandığı bir döneme dönülmesi umuduyla yeni yılı hep beraber sizler adına sevgiyle ve saygıyla karşılıyorum ve Çankaya’ya, Ankara’ya, ülkemize güzel bir yıl diliyorum’ dedi

Kaynak: İHA