Gkv’liler İlkbaharı Lalelerle Karışlayacak

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu öğrencileri, çevrelerini güzelleştirmek amacıyla okul bahçesine lale soğanları dikti.

Gkv’liler İlkbaharı Lalelerle Karışlayacak
GKV’liler; yaparak, yaşayarak öğrenme modelini hedef alarak lale güzelliğini ve çevre sevgisini aşılamak, çevre duyarlılığına farkındalık oluşturmak amacıyla okul bahçesinde lale soğanları dikerek ilkbahara hazırlık yaptı.

Akademik başarıları yanında, sosyal, kültürel ve sanatsal alanlardaki liderliğini sürdüren Gaziantep Kolej Vakfı çevreye duyarlılık alanında da Türkiye’nin ender kurumları arasındaki yerini almaya devam ediyor.

İlkbahar öncesi yürütülen çevre güzelleştirme etkinlikleri çerçevesinde okul bahçesine lale soğanı diken öğrenciler okulun 2014 yılında farklı bir güzelliğe kavuşması için el birliğiyle çalışmaya devam ediyor. Lale dikimine büyük ilgi ve özen gösteren öğrenciler, etkinlikte birlikte hareket edebilme, grup çalışması yapma, kardeşlik duygusu ve sorumluluk gibi güzel davranışlarını pekiştirme becerilerini de geliştirdi.

Öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde kendilerine ayrılan alanlara büyük bir keyif ve heyecan içinde lale soğanlarını dikti. Şimdi baharın gelmesini ve lalelerin büyüyerek rengarenk güzellikleriyle çevremizi süslemesini sabırsızlıkla bekliyor. İlkbahar hazırlıklarının Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları’nda değişik etkinliklerle süreceği de açıklandı.
Kaynak: İHA