Sarıgöl'de Chp'nin Belediye Başkan Adayı Yusuf Özkan

Manisa Sarıgöl'de Cumhuriyet Halk Partisi , 2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerdeki belediye başkan adayını 341 oy ile Yusuf Özkan olarak belirledi.


Sarıgöl CHP İlçe Lokalinde yapılan eğilim yoklamasına CHP İzmir Milletvekilleri Alaaddin Yüksel, Mustafa Moroğlu ve Manisa CHP İl Başkanı Cahit Kaplan gözlemci olarak katıldı.

Aday belirleme eğilim yoklamasında 490 üye oy kullandı. Eğilim yoklamasında Sarıgöl CHP İlçe Başkanı Yusuf Özkan 341 oy, Belediye Başkanı Ömer Karcı 138 oy aldı. 11 oy geçersiz sayıldı. Aday belirleme seçiminden sonra açıklama yapan Manisa CHP İl Başkanı Cahit Kaplan, "CHP'de demokrasi şöleni yaşanmaktadır. Biz adaylarımızı kendimiz seçmekteyiz. Başka partiler ise liderlerin ağızlarından çıkan isimle seçime gidiyorlar. Demokrasi CHP'de yaşanmaktadır" dedi.

Seçimlerden sonra açıklama yapan Sarıgöl CHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Özkan, "Sadece partimin kazanması önemlidir. Benimle birlikte aday adayı olan arkadaşımla seçimlere katılacağız" diye konuştu.

İki dönem Sarıgöl Belediye Başkanlığı yapan Ömer Karcı, "Sarıgöl'de,aday olarak sandıktan çıkan ilçe başkanımla yine kol kola seçimlere gireceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA