Trabzon'da Okul Sporları Genç Kız ve Erkekler Grup Birinciliği Başladı

Trabzon'da 2013-2014 Okul Sporları Genç Kız ve Erkekler Grup birinciliği müsabakaları başladı.

Yomra Spor Salonu'nda gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan Spor Genel Müdürlüğü Okul Sporları Koordinatörü Hanifi Uzunoğlu, okul sporlarında 32 branşta faaliyet gösterdiklerini belirterek, "3 yıl içerisinde sporcu sayısı 700 bin kişiye ulaştı. Temennimiz bu sayının ilerleyen yıllarda daha da artması yönünde" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı ise grup müsabakaları için Trabzon'a gelen sporculara başarılar dileyerek, "Farklı şehirlerden gelen takımlarımızın hepsine turnuva boyunca başarılar diliyorum. Sizler olmadan bu tesislerimiz bir anlam ifade etmiyor. Bu tesisler sizlerle güzel. Müsabaka boyunca bütün illere başarılar dilerim" diye konuştu.

Yomra Kaymakamı Fatih Akkaya ise grup müsabakaları için Trabzon'a gelen sporculara başarılar diledi.
Grup müsabakalara genç kızlarda Artvin Arhavi Hüseyin Gürkan Anadolu Lisesi, Erzurum Anadolu Lisesi, Erzincan Spor Lisesi, Giresun Spor Lisesi, Ordu Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Samsun Gülizar Hasan Yılmaz Spor Lisesi, Rize Türk Telekom Spor Lisesi ve Kars Selim Latif Aras Anadolu Lisesi, Trabzon Zübeyde Hanım Kız Teknik Meslek Lisesi katılıyor.
Erkekler kategorisinde ise Ardahan Göle Anadolu Lisesi, Artvin Kazım Karabekir Anadolu Lisesi, Erzurum Anadolu Lisesi, Erzincan Spor Lisesi, Gümüşhane Anadolu Lisesi, Giresun Spor Lisesi, Ordu Endüstri ve Meslek Lisesi, Kars Hasan Harakani Anadolu Lisesi, Rize Tevfik İleri Endüstri Meslek Lisesi, Trabzon Akçaabat Anadolu Lisesi mücadele edecek.
Kaynak: AA