Optimum'da Kazandıran Club Kart

Optimum Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Optimum Club Kart üyelerine ekstra avantajlar sunuyor.

Optimum'da Kazandıran Club Kart

Üyelerinin AVM ziyaretlerini ve üye işyerlerinde gerçekleştirdiği alışverişlerini ödüllendiren, bunun yanında da kişiye özel avantajlı kampanyalar sunun bir sadakat programı olan Optimum Club Kart'la alışveriş daha eğlenceli hale geliyor. Alışveriş merkezi danışma biriminde ve bunun yanı sıra oluşturulan özel stantlarda Club kartın avantajları ziyaretçilere anlatılarak, üye sayısı her geçen gün katlanırken, daha fazla kişinin bu imkanlardan faydalanmaları sağlanıyor.

Optimum Club Kart ile mağazalardan alışveriş yapıp puan toplayan Club Kart sahipleri, tatilden çamaşır makinesine, iphone 5'ten LCD TV'ye, beyaz eşyadan aksesuara kadar birçok hediyenin sahibi oldu. Ayrıca dünyaca ünlü birçok kaliteli markalarda sadece Club Kart sahiplerine özel uygulanan indirim ve kampanyalardan faydalanma fırsatını da yakaladılar. Optimum'dan sürpriz hediyeler kazanma şansı Optimum Club Kart sahipleri için hız kesmeden devam ediyor.

Yapılan alışverişler mağazalarda yer alan sisteme girilerek Optimum Club Kart sahibi kişilerin hesabına kaydediliyor. Bu sayede Optimum Club Kart üyeleri toplanan puanlarla hediye kataloğundan seçecekleri çamaşır makinesi, cep telefonu, playstation, ipad, ütü gibi birçok hediyeye hiçbir bedel ödemeden sadece puanları karşılığında sahip olabiliyorlar. Ayrıca Optimum Club üyeleri kendileri için hazırlanan avantajlı indirimlerden ve kampanyalardan da yararlanabiliyorlar.

Hesaplı alışverişi daha avantajlı hale getiren Optimum Club Karta Üye olmak isteyenler, Optimum Club Web sayfası, akıllı telefonuna indireceği Optimum Club mobil uygulaması, Optimum Club Facebook sayfası ile alışveriş merkezindeki danışma hizmetleri vasıtasıyla üyelik işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar.

Üyelik kartı isteyen müşterilere danışma biriminden kart verileceği gibi,kart taşımak istemeyen müşteriler ise sadece cep numaraları ile ilgili yerlerde kartsız işlem yaptırabiliyorlar. Üyelik numarasını ise müşterinin aktif kullandığı cep telefonu numarası oluşturuyor. Müşteriler alışveriş merkezini her ziyaret ettiklerinde 100 puan (ayda en fazla 400 puan), üye işyerlerinde yaptıkları her 1 TL’lik alışveriş karşılığında ise 5 puan kazanıyor.
Kaynak: İHA