Ebru Gündeş'in Eşi Reza Zarrab Tutuklandı Mı?

İstanbul merkezli rüşvet ve yolsuzluk operasyonunda ismi ön plana çıkan Ebru Gündeş’in İran asıllı kocası Reza Zarrab'ın tutuklanıp tutuklanmadığı merak konusu oldu.

Ebru Gündeş'in Eşi Reza Zarrab Tutuklandı Mı?
Türkiye'nin tarihine '17 Aralık Süreci' de eklendi. 1 yıldır devam telefon dinlemesi ve fiziksel takip ardından polis düğmeye basarak rüşvet-yolsuzluk operasyonunu başlattı. Operasyon kapsamında ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, Ebru Gündeş'in İran asıllı kocası Reza Zarrab, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın oğlu Kaan Çağlayan, İçişleri Bakanı Muammer Güler'in oğlu Barış Güler ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar ve Halk Bankası Genel Müdürü Süleyman Aslan'ın da aralarında bulunduğu bir çok isim gözaltına alındı.

Bu isimler arasında yer alan Reza Zarrab oldukça dikkat çekti. Zarrab'ın İran'a kaynağı belirsiz para transfer ettiği öne sürülürken Kaan Çağlayan ve Barış Güler isimleri aracılığıyla rüşvet dağıttığı iddia edildi. Zarrab'ın ismi bir çok kez eşi Ebru Gündeş'e aldığı pahalı hediyelerle gündeme gelmişti. İhale yolsuzluğu operasyonunda gözaltına alınan işadamı Reza Zarrab'ın son olarak sağlık kontrolünden geçirildiği ve emniyet müdürlüğündeki sorgu işlemlerine devam edildiği öğrenildi.

REZA ZARRAB KİMDİR?

Reza Zarrab iş adamı kimliğiyle ön plana çıkan Türkiye'nin güçlü seslerinden şarkıcı Ebru Gündeş'in kocası.

Reza Zarrab 1984 yılında Bakü'de hayata merhaba dedi. Zengin bir ailenin çocuğu olmasından dolayı küçük yaşlardan itibaren ticaret ile uğraşmaya başladı ve öğrendiği şeyler ile ailesinin servetine servet kattı.

Armatörlük, kuyumculuk, petrol ticareti gibi işlerle uğraşan ünlü iş adamı Ebru Gündeş ile evli.