'Yayla Mahallesi Cadde ve Sokakları Sağlıklaştırma' Projesi

Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, "Yayla Mahallesi cadde ve sokakları sağlıklaştırma" projesi çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü bildirdi.

Çağlayan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trakya Kalkınma Ajansı desteği ile 750 bin bütçe ile sürdürülen projeyle Yayla meydanı ve yolların yenilendiğini söyledi.

Kırklareli'nin ilk yerleşim yeri olan Yayla Mahallesi'ni önemsediklerini belirten Çağlayan, çalışmalar ile Yayla Mahallesi'nin cazibe merkezi haline geleceğine inandığını ifade etti.

Yayla Mahallesindeki çalışmalarla ilgili olumlu tepkiler almaya başladıklarını anlatan Çağlayan, "Nüfus olarak büyüyen bir kentiz. Vatandaşlarımıza sosyal alanlar oluşturmak durumundayız. Yayla Mahallesi'de gerek tarihi yapısı, gerek doğal güzellikleri ile cazibe merkezi. Yerli ve yabancı turistler mahallede rahatlıkla gezerek, tarihi havayı koklayacaklar. Çalışmalarımıza önem veriyoruz. Proje çalışmalarımız yaklaşık 2 ay sürecek. Yatırımcılarında bu bölgeye yatırım yapacağını düşünüyorum" diye konuştu.



Kaynak: AA