Çubuk Tarım Kredi Kooperatifi Yeni Binasına Taşındı

Üyelerinin tohum, gübre, zirai ilaç, sulama sistemleri borusu ve tarımsal ekipmanlar gibi her türlü tarımsal ihtiyaçlarını karşılayan Çubuk Tarım Kredi Kooperatifi yeni binasına taşındı.

Çubuk Tarım Kredi Kooperatifi Yeni Binasına Taşındı

Karagöl Caddesi’nde kiralık bir iş yerinde uzun yıllar hizmet vermeyi sürdüren Çubuk Tarım Kredi Kooperatifi, üyelerine ve üreticilere daha iyi hizmet vermek amacıyla yaptırılan modern ve geniş donanımlı yeni binada hizmet vermeyi sürdürecek. Cumhuriyet Mahallesi’nde Çubuk Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi yanında hizmet verecek olan Çubuk Tarım Kredi Kooperatifi, yaklaşık 2 bin metrekare alan üzerinde iki katlı hizmet binası ve bir depodan oluşuyor. Binanın alt katında bulunan bin 290 metrekareden oluşan idari ofiste üreticilerle ilgili muhasebe, kayıt ve benzeri hizmetler verilirken, bir bölümünde ise satış mağazası ile üreticilere tarım kredi kooperatifleri ve iştiraklerince üretilen zeytin, kolonya, fındık, ceviz, yağ, peynir gibi birçok gıda ürünü ile tarımla ilgili her türlü ekipmanlar satılıyor. Ayrıca bahçede bulunan 730 metrekareden oluşan büyük depoda kömürden gübreye, traktörden ekipmanlarına, tohumdan sulama ürünlerine yüzlerce çeşit ürün bulunuyor.

Yeni hizmet yerlerinde her türlü ürün satışı yaptıklarını söyleyen Çubuk Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Hüseyin Ercan Akkan, bir markette aranan her şeyin kooperatiflerinde bulunduğunu belirtti.

Hizmet binalarıyla birlikte çiftçilere daha iyi hizmet edeceklerini kaydeden Akkan, “Yeni hizmet yerimizde üreticiden direkt halka araya hiçbir aracı koymadan bir markette olan her türlü malzeme satışı sunarak hizmet vermekteyiz. Kooperatifimizin kalite ve güvencesiyle satışa sunduğumuz ürünlerimizden almaya tüm ilçe halkımızı bekliyoruz. İlçemize ve üreticilerimize hayırlı uğurlu olsun’’ dedi.

Tarım Kredi Kooperatifi'nin yeni yerine taşınmasından dolayı memnun olduklarını belirten üreticiler ise, özellikler çiftçilerin yoğun ilgisini çeken kooperatifin ilçe merkezinden taşınmasının zahireciler esnafı açısından da çok olumlu olduğunu söylediler

Kaynak: İHA