Tekvandoculardan Hem Müdürlüğü’ne Ziyaret

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, çalışmalarını sürdüren Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürlüğü bünyesindeki tekvandocular, Ayvalık Halk Eğitimi Merkezi (HEM) Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Tekvandoculardan Hem Müdürlüğü’ne Ziyaret

Başarılı sporcuları ilk kez HEM’e yönelik gerçekleştirdikleri ziyarette; Ayvalık Halk Eğitim Müdürü Nurbin Kolsuz’un makamında kabul etti. Genç sporcuların katıldıkları ulusal ve uluslar arası şampiyonalarda elde ettikleri başarılı sonuçlar nedeniyle takdir ettiğini kaydeden Müdür Kolsuz, kurum olarak ellerinden geldiğince spora ve sporcuya destek olmaya çalıştıklarını belirtti.

Ayvalık İlçe Spor Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren sporculara en büyük desteği veren İlçe Spor Müdürü Ahmet Suakar’a da teşekkür eden ve her kesimden spora ve sporcuya desteğin sürmesi gerektiğinin altını çizen Kolsuz, HEM bünyesinde açmış oldukları spor kursları sayesinde birçok öğrenciyi sporla tanıştırdıklarını belirtmeyi de ihmal etmedi.

Nurbin Kolsuz, önümüzdeki günlerde spor branşlarına yönelik çalışmalarının devam edeceğini de sözlerine ekledi. Ziyaret sırasında Ayvalık Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcıları; Songül İde Yolver, Hilmi Özay ve Hüseyin Oktay’ın da sporcularla sohbet ederek tekvando hakkında bilgi almaları dikkatlerden kaçmadı.

Türkiye 3.’sü tekvandocu Emre Sürücü’nün de hazır bulunduğu ziyaret sırasında gezmiş oldukları ülkeler ve almış oldukları başarılardan da bahseden sporcular daha sonra Ayvalık HEM yöneticileriyle hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.
Kaynak: İHA