Didim’de ‘1001 Sevgi Gönülleri’ İçin İlk Adım Atıldı

Aydının Didim İlçesinde, Didim ve Yöresi Engelliler Derneği bünyesinde başlatılan ve Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu’nun eşi Zeynep Emiroğlu’nun öncülük ettiği ‘1001 Sevgi Gönülleri’ adlı oluşuma katkı sunmak amacıyla bir kahvaltı düzenlendi.

Didim’de ‘1001 Sevgi Gönülleri’ İçin İlk Adım Atıldı

Didim’de Engellilere yönelik bir Engelli Minibüsü kazandırmak ve yine Engellilere yönelik olarak bir parkın yapılması noktasında çalışmalar başlatmak amacıyla Didim ve Yöresi Engelliler Derneği bünyesinde Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu’nun eşi Zeynep Emiroğlu’nun öncülük ettiği ‘1001 Sevgi Gönülleri’ adlı oluşum düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Grand Didyma Otel’de verilen kahvaltıyı Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu’nun eşi ve 1001 Sevgi Gönülleri’ adlı oluşumunun öncüsü Zeynep Emiroğlu önderlik ederekn kavatlıya İlçe Protokolünün eşleri, Belde belediye Başkanlarının eşleri, Bayan Belediye Meclis Üyeleri, Kamu kurum ve kuruluş ile oda başkanlarının eşleri ile ilçenin önde gelen bayanları katıldı.

‘1001 Sevgi Gönülleri’ adlı oluşumun kahvaltısıyla ilgili bilgiler veren Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş Dernek bünyesinde başlatılan bir oluşum için Didim Kaymakamı’nın eşi Zeynep Emiroğlu’na teklif götürdüklerini ve kendisinin de bu işi kabul ettiğini belirterek “3 Aralık Dünya Engelliler gününde bazı projelerin startını verdik. Onların ilki Engellilere yönelik bir Engelli Minibüsü kazandırmak diğeri de Özel Rehabilitasyon merkezi karşısında belediyeye ait yere Engellilere yönelik bir park kazandırmaktı. Bu oluşum tüm Didimlilere açık; oluşuma üye olabilmek için ayda 10 TL gibi bir bağış alınıyor. Bu elde edilen bağışlar Engelli minibüsü ve park için harcanacak. Hedefimiz 10-16 Mayıs Engelliler Haftasına kadar bu projeleri tamamlamak” dedi.

Altıntaş oluşuma katkı sunmak isteyenlerin Halkbankası Didim Şubesinde açılan 954 Şube kodlu 16000081 no’lu hesaba bağış yapılabileceğini ifade etti.

1001 Sevgi Gönülleri’ adlı oluşumunun öncüsü Zeynep Emiroğlu bayanlara yönelik yaptığı konuşmasında oluşumun iki projesi olduğunu birinin Engellilere yönelik bir Engelli Minibüsü kazandırmak diğerinin de Engellilere yönelik bir park kazandırmak olduğunu söyledi.

Engelli Minibüsü için çalışma başlattıklarını ve teklifler almaya başladıklarını belirten Emiroğlu minibüsün yaklaşık maliyetinin 70 Bin TL dolayında olduğunu söylerken Engellilere yönelik Park yapımı için yaklaşık maliyetin 25 Bin TL tutarında olduğunu ifade etti.

Didim’de yaşayan herkesin bu oluşuma katkı sunacağına inandığını belirten Zeynep Emiroğlu “Bugün burada bulunan siz değerli arkadaşlarımızla bu halkamız daha da büyüyecek ve sizler ileri ki kahvaltılarımızda buraya farklı arkadaşlarınızla gelerek ve davet ederek bu oluşuma katkı sunacağınızdan şüphem yok. Bu konu sosyal bir konu ve Engelliler Derneğimizle bu konuyu sizlerinde desteğiyle çözeceğimizden şüphemiz yok” dedi.

Kahvaltıya katılanlara ‘1001 sevgi gönüllüsü’ rozetleri dağıtılırken toplanan bağışlar ve giderler konusunda bilgiler verildi.

Kaynak: İHA