Manavgat'ta Toplu Açılış Töreni

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, önümüzdeki dönemde Manavgat'ın golf turizmine, uzun vadede yat turizmine kazandırılması için yeni planlar hazırladıklarını söyledi.

Çelik, Başbakan Erdoğan'ın katılımıyla Manavgat'ta düzenlenen 33 projenin toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, Başbakan Erdoğan'ın talimatıyla Manavgat ilçesine daha fazla önem verdiklerini belirtti.

Manavgat'ı cazibe merkezi haline getirmek istediklerini dile getiren Çelik, "Önümüzdeki dönemde Manavgat'ın golf turizmine, uzun vadede yat turizmine kazandırılması için yeni planlar hazırladık" dedi.

Manavgat'ın turizm değerlerini daha fazla ön plana çıkaracaklarını ifade eden Çelik, Kültür ve Turizm Bakanlığının adının "Kültür, Turizm ve Manavgat Bakanlığı" olarak anılacağını söyledi.

Yerel seçimleri hatırlatan Bakan Çelik, "Hem Manavgat hem de Antalya için şimdiye kadar yapılanları geride bırakacak yeni sayfa açacağız. Sizden iki şey istiyoruz; bunu gerçekleştirdiğiniz takdirde yeni bir tarih yazıldığını göreceksiniz. Sizden Manavgat'ı ve Antalya Büyükşehir Belediyesini istiyoruz" diye konuştu.

- Antalya Valisi Öztürk
Antalya Valisi Sebahattin Öztürk de yapımı tamamlanan önemli tesislerin açılışının yapıldığını söyledi.

Bugünü düğün günü olarak nitelendiren Öztürk, tesislerde katkısı bulunan hayırseverlere ve mahalli idarelere teşekkür etti.
Kaynak: AA