Ak Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel Açıklaması

Milli Türk Talebe Birliği Kayseri Şubesi, tanışma toplantısı düzenlenirken toplantıda konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, “Bu darbecilik kadar memlekete zarar veren başka bir anlayış asla olmamıştır” dedi.

Ak Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel Açıklaması

Milli Türk Talebe Birliği binasında düzenlenen toplantıya, AK Parti Kayseri Milletvekilleri, İsmail Tamer, Ahmet Öksüzkaya ve Yaşar Karayel, Milli Türk Talebe Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Fatih Erkan ve Milli Türk Talebe birliği üyesi katıldı.

Tanışma toplantısında açılış konuşması yapan AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, “Milli Türk Talebe Birliği gerçekten çok önemli birliklerden birisi. İnşallah burada ülkemizi geleceğe taşıyacak nice evlatlar yetişecek. Bu ülkenin geleceğini sizlerde gördüğümüzü, bu gibi yuvaların sizler için çok önemli olduğunun altını çizmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya ise, “Burada geleceği inşa edeceğiz. Hedefler belirlensin ki ulaşılsın. Zaman çok dar, çok çalışmak gerekiyor. Bu gençlerimizi burada bilgilendirmek için bugünden çalışmak gerekiyor. Gençlerimizin elbirliği ile ülkemizi geleceğe taşıyacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel’de, “ Türk Talebe Birliği gibi bütün kuruluşlarımızın hepsi darbeden nasibini almış. Bu darbecilik kadar memlekete zarar veren başka bir anlayış asla olmamıştır. Darbe dönemlerinde bu millet çok çekmiştir. Sivil Toplum Kuruluşları da maalesef törpülenmiştir. Milli Türk Talebe Birliği de bunlardan birisi. 1980 darbesinde darbeciler bütün sendikaları, Sivil toplum Kuruluşlarını ve kendilerine rakip gördükleri yerleri kapatmıştır. Milli Türk Talebe Birliği de 1980 darbesinde kapatılan teşkilatlardandır. Milli Türk Talebe Birliği hepimiz için bir ev oldu. Bizim fikri yapılarımızın olgunlaşmasında, şahsiyetimizin gelişmesinde çok büyük katkıları oldu” şeklinde konuştu.

Milli Türk Talebe Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Fatih Erkan ise, “Milli Türk Talebe Birliği olarak gençlerimize ulaşarak düzenlediğimiz programlarla katkı sağlamaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA