Rektör Yardımcısı Kadı, Eskipazar Myo Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Kadı, Eskipazar Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile tanışma toplantısı yaptı.

Rektör Yardımcısı Kadı, Eskipazar Myo Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Eskipazar MYO toplantı salonu’nda gerçekleştirilen tanışma toplantısına KBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Kadı’nın yanı sıra,Genel Sekreter Yardımcısı Fedayi Kesin, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Mustafa Cünük, Eskipazar Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Yrd. Doç. Dr. Muhammet Karaşahin, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Karabük Üniversitesi’ni diğer üniversitelerden farklı kılan farkındalıklarıyla fark oluşturması olduğunu belirten Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Kadı, “Biz Karabük Üniversitesi olarak Demir Çelik Kapüsümüzde her yıl düzenli olarak yeni gelen öğrencilerimizle tanışma toplantısı düzenliyoruz. Bugün buraya sizlerle de tanışma toplantısı yapmaya geldik. Karabük Üniversitesi öğrenci inisiyatifinin ön planda tutulduğu bilimsel, kültürel, sportif ve sanatsal faaliyetlerin öğrenciler tarafından yapıldığı bir üniversitedir.

Bizim buraya gelmemizdeki amaç sizlerin yönetimden beklentileriniz, istekleriniz nelerdir bunları öğrenmektir. Karabük Üniversitesi öğrenci odaklı bir üniversitedir. Yönetim olarak her yıl düzenli periyotlarla öğrencilerimize çeşitli anketler düzenliyoruz. Anketlerin hepsinde incelemeler yapıyor, sonuçlar üzerinde tartışıyoruz ve puanı düşük olan soruların çözümleri için de iyileştirme çalışmaları yapıyoruz. Sizlere tavsiyem lütfen anketleri gerçekçi doldurun. Vermiş olduğumuz hizmette eksiklikler varsa onları giderme yoluna gidiyoruz. Biz buralara sık sık gelemesek de sizlere daha iyi hizmet vermek için çalışıyoruz.

Sizlerin üniversiteye gelme amacınız iyi bir eğitim alarak kendinize gelecekte iyi bir iş ve iyi bir aş sağlamaktır. Bugünden iyi bir yatırım yaparsanız geleceğinizi garanti altına alırsınız” dedi.

Kadı, ayrıca öğrencilere iş gücü piyasasında dikkat edilmesi gereken hususları, bilginin öğrenilmesi, grup çalışması, iyi bir yabancı dil ve etkili iletişim konularında örneklemelerle ayrıntılı bilgiler verdi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İbrahim Kadı öğrencilere iş gücü piyasasından bahsettikten sonra öğrencilerin istek, dilek ve şikâyetlerini dinleyerek bunların çözümleri hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Üniversite yönetiminin kendilerine her zaman destek olduğunu vurgulayan Eskipazar Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Yrd. Doç. Dr. Muhammet Karaşahin ise, “Eskipazar Meslek Yüksekokulu olarak her yıl öğrenci sayımız giderek artıyor ve bu yıl 535 öğrencimiz bulunmaktadır. Öğrenci sayımızın artmasıyla birlikte öğrencilerimiz de çeşitli kulüpler kurmaya başladılar. Çevre kulübümüz büyük bir özveri ile çalışarak çevremize büyük katkılar sağlamaktadırlar. Huzurlarınızda Çevre Kulübü’nde yer alan arkadaşlarınıza teşekkür ediyorum. Türkiye’nin neresinde olursanız olun barınma sorunu olamayan tek yer Eskipazar’dır. Eskipazar Meslek Yüksekokulu olarak sizlere sosyal faaliyetlerinizde elimizden gelen her türlü imkanı sunmaya hazırız. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

Kaynak: İHA