Chp’li Ahmet Gümüş’ten Aydın Add’ye Ziyaret

CHP Efeler Belediye Başkan aday adayı Ahmet Gümüş, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Aydın Şubesi’ni ziyaret etti.


Gümüş’ün ADD ziyaretine Aydın İl Genel Meclis Üyesi ve CHP İl Başkan Yardımcısı Semra Konaklı ile CHP eski Merkez İlçe Yöneticisi Burç Uz’da katıldı.

Sivil toplum örgütlerine yönelik ziyaretlerini sürdürdüğünü belirterek sözlerine devam eden Ahmet Gümüş, “Atatürkçü hayat tarzını içselleştirmiş devrimci arkadaşlarımızla iç içe, kol kola, omuz omuza olmak bizim için onurdur. Atatürkçü Düşünce Derneklerini yüce Atatürk’ün izinde ki yılmaz bekçilerin buluşma yerleri olarak görüyorum. Buralar var oldukça ya da buraları yaşatabildiğimiz sürece Atatürk devrimleri, Cumhuriyet kazanımları asla yok olmayacaktır. Bu anlamda ADD’yi Atatürkçü düşüncenin teminatı olarak görüyorum” dedi.

“SOL KENDİ DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKMALIDIR”
Ziyaret sebebiyle yaptığı konuşmada ADD üyelerinin bilgi birikimi, entelektüel duruşları itibariyle fark yarattığını belirten Gümüş; “ Bilgi birikiminiz, dolu dolu olmanız; Cumhuriyetin, Demokrasinin arkasında durmanız, tüm yıldırma çabalarına rağmen Atatürkçü Düşünceyi yılmadan savunmanız bizim için onurdur, gururdur. Toplantılarınızda aldığınız kararları yakinen takip ediyorum. Keşke birkaç tane daha etiket düşkünü değil de gönlünü, yüreğini ortaya koyan sizin gibi dernekler olsa. Bu manada da ADD’ye gerekilen desteğin verilmediğini düşünüyorum. Kimin sesi fazla çıkıyorsa onlara öncelik tanınıyor. Biz sol olarak kendi değerlerimize sahip çıkmalıyız. Sol kendi değerlerine sahip çıkmalıdır diye düşünüyorum. Aday olup seçildiğimde yada aday olmasam da maddi ve manevi dün olduğu gibi bugün de daha fazla yanınızda olacağım” diye konuştu.

Kaynak: İHA